Sayın Adnan Oktar'ın 3 Mart 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 3 Mart 2017

 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Kültür Şurası’nda, “Çağımızın en büyük sorunlarından biri kültürel sığlaşmadır.” dedi. Şöyle devam etti, “Televizyonların, internetin özellikle sosyal medyanın kültürümüzü adeta yiyip bitirmesine izin veremeyiz. Medeniyetimizden koparsak her şeyimizi kaybederiz. Kimliğimizi, kişiliğimizi, özgürlüğümüzü terk edersek yılların içinde kaybolup gideriz. Benim sizden ricam, bize kültürel eğitim için 2023 vizyonumuza uygun, derinliği, gelecek vizyonu uygulanabilir bir yol haritası hazırlayın. Bunu çok iyi çalışın. Biz de bunu çok çalışalım ve uygulama alanına koyalım.” dedi.)

Tabii bunu sadece resmi görevlilerden beklemek olmaz. Bunu Tayyip Hocam’a bir rapor olarak hazırlayalım. Kitap olarak hazırlayabiliriz. Nedenleriyle, niçinleriyle, gerekçeleriyle anlatalım. Bir kere Darwinizm’in ortadan kaldırılması lazım. Çünkü putperest bir din. Bilimle dalga geçmenin adıdır Darwinizm. Her şeyi tesadüflerle açıklayan bilimle dalga geçme felsefesine Darwinizm denir. Gerçek bilimin ortaya çıkması, sanat ve kalitenin ortaya çıkması olur. Sanat ve kalite olduktan sonra kültür çökmez. Darwinizm’in olmadığı yerde de zaten Allah inancının dışında bir inanç gelişmez. İnancın olduğu yerde de sefalet, perişanlık, terör, anarşi, komünizm olmaz. Yani şu anki başımıza gelen bütün belaların nedeni Darwinizm’dir, başka bir şey değil. Abdülhamit devrinde devreye kondu, Osmanlı mahvedildi. Yüzbinlerce, milyonlarca kitap dağıtıldı Osmanlı’ya ateist ve Darwinist. Abdülhamit devrinde devlet eliyle. Felaketin kaynağının tek sebebi budur, başka bir şey yok.

 

(Sayın Erdoğan, “Bir toplumu asıl çökerten savaşlar değil, maneviyatını kaybetmesidir” dedi ve işgal güçleri zamanında gençlere bedava içki dağıtıldığını hatırlatan şöyle bir konuşma yaptı. “Savaşlar sadece cephede olmaz. Asıl savaş manevi ve toplumsal alanda verilendir. Zira milleti çözen, devleti çökerten asıl saha burasıdır. Maneviyat kültür alanıdır. Bu değerleri kaybederseniz çökersiniz. Uğruna mücadele edecek kutsalı kalmayan bir milleti bir kez değil her zaman mağlup edersiniz. Bunun için işgal güçleri 1920 yılında İstanbul limanına demirledikleri gemilerden, gençlerimize bedava alkollü içki dağıtıyorlardı.”)

Kabadayıya bak. İngiliz derin devletine nasıl tokadı vurmuş Tayyip Hocam, helal olsun. Günlerden beri anlatıyoruz biz bu konuyu. Bak hiçbir siyasi bu konuda konuşmadı. Gençleri, Osmanlı’yı alkolle çökerttiler dedik Abdülhamit döneminde. Ve İngiliz derin devleti kasalarla ama yüzlerce binlerce kasa viski getirttirdi. Halka bedava dağıtıldı bu viski. Onu anlatıyor Tayyip Hocam.

 

(“...Kendileri bir gün çekilip gitse de en kalıcı zararın manevi tahribat olduğunu biliyorlardı. O gün bedava içki üzerinden kimliksiz hale getirilen gençlik şimdi ideolojiler üzerinden kişiliksiz hale getiriliyor.”)

Tayyip Hocam konuyu demek ki tam kökünden biliyor ve çok da güzel anlatmış. Ağzına diline sağlık. Biz de senin kılına zarar getirtirsek namerdiz. Kendi gücümüz, imkanımız dahilinde senin kılına zarar getirttirmeyeceğiz Tayyip Hocam. Bastır devam et. Allah senin yanında, Mehdi (as) senin yanında, İsa Mesih senin yanında, Hızır (as) senin yanında. Yara yara git Osmanlı donanması gibi, devam et evvelAllah. Kılına tüyüne zarar getirecek adamı Allah’ın izniyle mıh gibi çakarız kanunla hukukla, ilimle irfanla. Bütün memleket senin, istediğin gibi hareket et, ne yapıyorsan yap. Biz sana güveniyoruz. Gayet güzel konuşmuşsun. Yedi ceddine rahmet. İngiliz derin devletine böyle meydan okuyan bir delikanlı olduğuna göre sana artık kimse laf edemez. Çünkü bunu İngilizler yaptı, İngiliz derin devleti yaptı. Tayyip Hocam helal olsun. Daha dur, Tayyip Hocam daha çok konuşacak. Bu ilk başlangıcı. Sayın Bahçeli de desteklediği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Tayyip Hoca’ya desteğe devam, sonuna kadar. Öyle evden almaya gelmek bilmem ne falan bundan sonra kolunu, bacağını kıracağız kanunla hukukla, densizlik, münasebetsizlik yapanların. Millet de bayağı iyi sahip çıkıyor, daha da sahip çıkacağız. Gençler de çok titiz olsunlar. Aslında gereksiz çekiniyorlar. Ufak da olsa milis gücü olsa çok iyi olur.

 

(Türkiye, İran ve Pakistan’ın kurucularından olduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Pakistan’da toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada bölge ülkelerin arasındaki mezhep çatışmaları ve rekabetin yarattığı fitnenin söndürülmesi gerektiğini söyledi. “Bölgeye yabancı unsurların çıkarları için istikbalimizi tehlikeye atamayız. Öncelikli vazifemiz Suriye, Irak, Yemen, Libya gibi kardeş coğrafyalarda akan kanı durdurmak, fitne ateşini söndürmektir” dedi. Sayın Erdoğan toplantıda son zamanlarda bazı sorunlar yaşadığımız İran Cumhurbaşkanı ile de bir araya geldi. Hatta Sayın Erdoğan sağında İran Cumhurbaşkanı Ruhani solunda ise Kırgızistan Başbakanı ile bir aile fotoğrafı çektirdi.)

İşte bu kadar. İngiliz derin devletine okkalı bir tokat. Çok iyi olmuş. Tayyip Hocam’dan bak rica ettik, dedik ki “İran’la arayı düzelt. İran bizim sevdiğimiz bir ülke. Onları bağrına bas” dedik. “Aleyhte propagandalara hiç aldırış etme o Pers milliyetçiği falan böyle bir olay yok” dedim. Bak Allah razı olsun gitti, düzeltti, konuyu yatıştırdı, fitne de böylece ortadan kalkmış oldu. İran’da Pers milliyetçiliği diye bir olay olmaz. Irkçılığa şiddetle karşıdır İran rejimi. İslam’da ırkçılık yok, böyle bir şey mümkün değil. Dolayısıyla hepsi bizim kardeşimiz çok iyi yapmış Tayyip Hocam.

 

Müslüm Gürses'i Rahmet Ve Sevgiyle Anıyoruz. Allah Kendisine Gani Gani Rahmet Etsin, Muhterem Nur Hanıma Allah Hayırlı Ömür Nasip Etsin

Müslüm Gürses’in bugün vefatının ölüm yıl dönümüymüş. Allah gani gani rahmet etsin. Nur annemize de Allah sağlık, sıhhat, afiyet versin, ömrünü uzun etsin, sabr-ı cemil nasip etsin, hidayet nasip etsin. Müslüm Baba veli tiynetliydi, o dünya tatlısıydı maşaAllah. Ben Müslüm Baba’ya film hazırlatmıştım onu anlatan canım benim gözleri dolmuştu. Onu hiç öyle öven pek olmuyordu, sahip çıkan. Sırf şarkısını dinliyorlar. Var da azdı. Ama seven tabii delikanlılardan falan, böyle kabadayılardan onu çok sevenleri de vardı cenazesinde de çok muhabbet göstermişlerdi.

 

Türkiye Barzani'yi Sürekli Desteklemeli. Barzani Dindar Efendi Bir İnsandır. Uluslararası Kanunlara Uygunsa Devlet Kurmasından Mutlu Oluruz

Bugün Kuzey Irak’ta, Barzani’nin peşmergesiyle PKK arasında çatışma çıkmış. “Peşmerge, PKK‘yı Sincar’dan çıkarmak istiyor.” Yakışır. Yalnız tabii Barzani’ye hem maddi yönden çok iyi desteklemek lazım çünkü onların bir gelirleri yok. Fakir bir ülke, yiyecek içecek şu bu falan. Bir de kabadayılara hukuk çerçevesinde silah sevkiyatı önemli. Biz Barzani’ye bir şey diyor muyuz? Demiyoruz. Orada dese ki Suriye ‘sen kardeşim bir devlet kur’ Rusya, Türkiye hepsi kabul etse Birleşik Milletler, iftihar ederiz. Koskoca bir devlet kursun. Başına geçsin. Dindar, efendi bir insan, Nakşibendi’dir muhterem, ayrıca Peygamberimiz (sav)’in soyundandır, seyittir. Kökeninde Musevilik de var. “Hocam bana Musevi dedi” diyor. Kardeşim iftihar et, benim de kökenimde Musevilik var, ne çekiniyorsun? “Hocam bana niye öyle dedi ki?” diyor. Aleyhine demiyorum ben senin, lehine diyorum. Seyitse zaten mecburen peygamberlere gidiyor soyun. Hazreti İbrahim (as)’e gidiyor soyun yani seyitsen mecburen peygamber soyusun.

 

(Trump’ın büyük kızı Ivanka Trump, Amerikan Kongresi’ne giderken çok şık kırmızı bir kıyafet giydi ancak bu kıyafet nedeniyle büyük bir eleştiriye maruz kaldı. Özellikle moda eleştirmenleri, Ivanka’nın giydiği yaklaşık üç bin dolar değerindeki bu elbisenin, böylesine ciddi bir toplantı için hiçte uygun olmadığını ve çok açık olduğunu söylediler.)

Hadi oradan, hadi oradan, hadi oradan. Ivanka’ya çok yakışmış. O benim aslanım. Boyunu boşunu seveyim onun ben. Çok güzel yapmış. Nur gibi de kız, gayet güzel. Son derece makul, açık da değil. Süper yakışmış. Bak oradaki hanımınki de dekolte, gayet normal. Diğer hanım da dekolte, hepsi öyle. Amerikan kültürünün bir güzelliğidir bu. Ivanka’yı kıskanıyorlar, haset ediyorlar. Hiç muhatap olmasın. Bayağı güzel yapmış, eline sağlık yakıştırmış nur gibi de olmuş. Ailece kıskanıyorlar hepsini. Kıskananlara Allah hidayet versin. Nur gibi bir aile, daha ne istiyorsun? Gayet efendiler, çok terbiyeli, güzel, nezih insanlar. Hiç kaale almasınlar, çok güzel olmuş.

 

Bediüzzaman'ın Kitaplarını Gençlerin Mutlaka Okuması Lazım. O Kitaplardaki Ruh Ve Samimiyet Nefistir, O Coşkunun Ruha Etkisi Muazzamdır

Said Nursi çok tatlı insandır. Bütün gençliğin, herkesin onu çok sevmesi lazım. Kitaplarını mutlaka okusunlar. Sıkılsalar da birkaç sayfa okusunlar, çok çok güzel. Oradaki ruh ve samimiyet çok güzeldir. “Türkçeye tercüme edemiyorum.” Kardeşim orada bir ruh ve felsefe var. Bir anlatım, bir mana var. O insanın ruh hali var. Sen onu anlayacaksın. Anlattıkları şeyler zaten birçoğu bilinen şeyler ama o kendi içindeki coşkuyu aşkı anlatıyor. Sen onu hissetmeye çalışacaksın, konu bu.

 

“Hocam, mahşer yeriyle zer alemi aynı yer midir?”

Hayır zer alemi şu an duruyor zaten var, Kuran’da da ikinci bir paralel evrenden bahsediyor. “Benzerini de yarattım” diyor bak “dünya ve benzerini yarattım” diyor. Benzeri, benzeri nedir? “Aynısını yarattım” diyor. Oradaki insanlar buraya gönderiliyor ve arada bak “her gün sevkiyat vardır” diyor Allah. “Her gün bir hareketlilik vardır” diyor. “Sürekli devam eder” diyor. “İki evren arasında hareketlilik devam eder” diyor. İşte doğum görünümü altında sürekli buraya Allah insan gönderiyor. Buradan da ölümle ahirete sürekli insan gönderiyor, zincirleme ama öyle evrim yok yani zer aleminde zaten mükemmel yaratılmış insan. En başta blok olarak yaratılmış tamamı, hiç lafı evirip çevirmelerine gerek yok. Bak dikkat ederseniz hiç bu konuya girmiyorlar. Halbuki ayet var zer alemiyle ilgili anlatmıyorlar. Niye daraldınız anlatın işte? Paralel evrenden bahsediyor Allah. Orada her şey pozitif oluyor, hadislerde de anlatılmış. Bak “bir Nuh (as) da orada vardır” diyor Allah. “Hz. Musa (as) vardır, İbrahim (as) vardır” diyor “aynısı bir kopya aynısı vardır” diyor. Var olan oradan buraya gönderiliyor o kadar. Ama zaman olmadığı için şu an hepsi ordalar aynı zamanda Peygamberimiz (sav)’in dediği o. Hz. İbrahim (as) orda şu an. Nuh (as), Resulullah (sav) hepsi. Bizler de oradayız paralel evrendeyiz şu an aynı zamanda ama zaman mekan oynaması olduğu için biz kendimizi şimdi burada görüyoruz ama aynı zamanda ordayız, hem aynı zamanda da ahiretteyiz inşaAllah cennetteyizdir. Bizim anlayacağımız gibi bir şey değil bu.

 

Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan Çok Yiğit Bir Kardeşimiz. Sağlığı İçin Tüm Kardeşlerimiz Dua Etmeye Devam Etsinler

Bugün 15 Temmuz’da başından vurulan Emniyet Genel Müdürlüğü Terör Daire Başkanı Turgut Aslan’ı arkadaşlarımız ziyarete gitti. Doktorlar da yanındaymış, ailesi ve çocuklarıyla sohbet etti arkadaşlarımız. MaşaAllah Turgut Hocam gittikçe iyi oluyor. Fizik tedavisi devam ediyor, aslan gibi imanlı ve milliyetçi. Çocukları da hiç başından ayrılmıyorlar Allah şifa versin. Dua etsin kardeşlerimiz. Ama bu alçakların kahpeliği tarif edilecek gibi değil. Bak kaç kişiyi başından vurmuş bu alçaklar. İngiliz derin devletinin uşakları tam manyaklar, tam klasik manyaklar.

 

Normal Bir Akılda İnsan Allah'ı Bir An Bir Saniye Dahi Unutmaz

Ülfet gelişecek gibi mi Allah’a iman, Allah’ın varlığı? Gökyüzünde bir taş parçasının üstünde baş döndürücü bir hızla gidiyoruz her yer taş dolu. Yanan sönen binbir türlü kitlenin arasından geçiyoruz üstelik onun görüntüsüyüz. Sen de ferah ferah Allah’ı unutacaksın? Olacak iş değil. Hiç düşünmüyor olman lazım. Allah bir saniye bile unutulacak gibi değildir. Normal bir akılda mümkün değil. Sürekli Allah korkusu mecburen oluşur insanda. Azmederek değil mecburen oluşur. İman mecburen oluşur ikinci ihtimal olmadığı için oluşur. Seçenek de değildir Müslüman için.

 

Trump Ve Ailesi Amerikan Halkı İçin Kalite Nezaket Klaslık Konusunda Güzel Bir Model. Bazı Ezik Homoseksüel Destekçileri Onlara Haset Ediyor

Trump’ın ailesi Amerika’ya güzel bir insan modeli, kaliteli kıyafet, kaliteli konuşma, yeme, içme, güzel ev, temizlik, bakım, klaslık, efendilik, nezaket konusunda mükemmel örnek olup Amerikan halkını eski Amerika’nın o zenginliğine, güzelliğine, dindarlığına çevirmeye gayret ediyorlar. Bir kısım homoseksüeli, iti kopuğu, komünisti, efendim kıskancı, hasedi ortaya çıkmış bu aileye veryansın ediyor, kendi kafalarına çevirmek istiyorlar. Onlar gibi berbat giyinecekler, bakımsız olacaklar, sevgisiz olacak, komünist olacak, homoseksüel destekçisi olacak; yok öyle şey. Bundan sonra Amerika eski güzel Amerika olacak. Amerikan rüyası yeniden oluşacak. Tamam kısa bir dönem de olsa bu olacak.



DEVAMINI GÖSTER